Αρχική | Προφίλ | Αιτήσεις | Νέα | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία

Share |
Αναζήτηση με λέξεις
Αναζήτηση με περιοχή

spot loading...
Η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων με original greek σουβλάκι
Ήρθε άραγε η ώρα το σουβλάκι να «χτυπήσει» το χάμπουργκερ; Τουλάχιστον στην Αυστραλία η «μάχη» άρχισε! Δύο αδέλφια, ο Γιάννης και ο...
Η πρώτη σειρά γαστρονομικών ντοκυμαντέρ, Η πρώτη θέση στο “Gourmet Media World Festival”
Η σειρά «Μπουκιά και συχώριο» του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, ένα οδοιπορικό σ' όλα τα μέρη της Ελλάδος, χώρες της Μεσογείου και της Ευρώπης...
Ο πρώτος ολοκληρωμένος οδηγός μαγειρικής
Ο Νικόλαος Τσελεμεντές γεννήθηκε το 1878 στην Αθήνα. Καταγόταν απ' το χωριό Εξάμπελα της Σίφνου. Αρχικά δούλεψε σαν υπάλληλος...
Ρεκόρ βραβεύσεων βιβλίων μαγειρικής
Τον Ιούλιο 2009 έγινε στο Παρίσι η απονομή των βραβείων Gourmand World Cookbook Awards 2009. Η «Κινέζικη Κουζίνα» του Βαγγέλη Δρίσκα βραβεύτηκε ως το...
Ρεκόρ πωλήσεων βιβλίων μαγειρικής
Ο εκδοτικός οίκος της Βέφας Αλεξιάδου έχει πουλήσει από το 1980 έως σήμερα περισσότερα από 5.000.000 βιβλία μαγειρικής στην Ελλάδα και στο...
Το μοναδικό εστιατόριο με έλληνα μάγειρα βραβευμένο με αστέρι Michelin
Ο Λευτέρης Λαζάρου γεννήθηκε στον Πειραιά το 1935 από πατέρα μάγειρα σε καράβια. Ο ίδιος διατήρησε συνεχή επαφή με τη θάλασσα, δούλεψε...
Το μοναδικό εστιατόριο στην Ελλάδα βραβευμένο με δυο αστέρια Michelin
Το 1996 Απόστολος Τραστέλης δημιούργησε το gourmet εστιατόριο "Σπονδή" στο Παγκράτι των Αθηνών. Μέσα στα επόμενα χρόνια η «Σπονδή»...