Αρχική | Προφίλ | Αιτήσεις | Νέα | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία

Share |
Αναζήτηση με λέξεις
Αναζήτηση με περιοχή

Η πρώτη αστυνομική ρεπόρτερ,
Παγκόσμιο ρεκόρ ανεύρεσης εξαφανισμένων προσώπων,
Παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτερης ανεύρεσης εξαφανισμένου προσώπου

Νικολούλη Αγγελική
Η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη ξεκίνησε την σταδιοδρομία της στις αρχές της δεκαετίας του 1980 σε εφημερίδες του Πύργου και της Πάτρας στην Πελοπόννησο και συνέχισε σε μεγάλες εφημερίδες του ημερήσιου αθηναϊκού Τύπου. Ήταν η πρώτη γυναίκα αστυνομική ρεπόρτερ, αλλά κέρδισε τον τίτλο Ελληνίδα Μις Μάρπλ από την τηλεοπτική της αποτελεσματική παρουσία.
Από το 1995 έχει την αρχισυνταξία και παρουσιάζει το «Φως στο Τούνελ», μια εβδομαδιαία ζωντανή πολύωρης διάρκειας τηλεοπτική εκπομπή έρευνας και αναζήτησης εξαφανισμένων προσώπων. Σε 13 χρόνια έχουν εξιχνιαστεί 15 δολοφονίες –που αρχικά θεωρήθηκαν εξαφανίσεις- και με τη βοήθεια των τηλεθεατών έχουν βρεθεί περίπου 1176 άτομα σε 540 εκπομπές.
Η κοινωνική προσφορά της εκπομπής και μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας της στο Internet, έχει αναγνωριστεί επίσημα, έχει βραβευτεί από κοινωνικούς φορείς και δημιουργήθηκε διαδικτυακό club για την εκπομπή της από το κοινό.
Kατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ ανεύρεσης εξαφανισμένων ατόμων καθώς και εκείνο της ταχύτερης ανεύρεσης εξαφανισμένου προσώπου γιατί σε 10 λεπτά βρήκε αγνοούμενη επί 58 χρόνια, που ζούσε στη Γαλλία.
Εκατομμύρια τηλεθεατών σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν παρακολουθήσει δείγματα της δουλειάς της από τα αφιερώματα που της έκαναν κανάλια της ιταλικής, ρώσικης, ολλανδικής και ιαπωνικής τηλεόρασης.
  Όνομα:
  E-mail:
 
  Όνομα:
  E-mail:
-1 2 3 4 5+